We zijn geïnteresseerd in de manier waarop ruimtes, bestaand of nieuw, worden aangekleed en ingericht om een functie te dienen. Afwerkingen reflecteren de tijdsgeest, de voorkeur van de gebruikers en de visie van de ontwerper. We gaan bewust om met materiaalkeuzes en de wijze waarop we deze samenbrengen.
Waardige oplossingen worden gezocht binnen de vastgestelde context van ruimte, budget en wensen. Is de interieur-ingreep een tijdelijke invulling van een waardevolle ruimte? Hoe verhoudt het karakter van het interieur zich tot de architectuur? Hoe gaan we om met tijdelijkheid of tijdloosheid? Zijn afwerkingen robuust, onderhoudsvriendelijk en milieubewust?
Als interieur en architectuur reeds in ontwerpfase een dialoog aangaan ontstaan interessante synergieën. Een sterke visie op interieur kan mee richting geven aan architectuur en omgekeerd. Schetsen, tekeningen, 3D beelden, collages en maquettes laten ons toe voorstellen te beoordelen en te presenteren.
De keuken wordt als een losstaand meubel in de ruimte geplaatst.
De ruimtelijkheid blijft behouden en de bekleding uit messing
weerspiegelt de kleur en texturen in de ruimte.

Binnen de ruimte wordt een meubel toegevoegd
waarbij de verschillende deelruimtes een andere sfeer uitstralen
door de andere kleur in polyester.

De badkamer is één van de meest intieme, persoonlijke ruimtes binnen een huishouden. Rekening houdend met huidige leefgewoontes kan de kamer een decor worden waar de dag aangenaam start of eindigt, waar men in het weekend of ’s avonds na een drukke werkdag een bad of lange douche neemt. Door verschillende sanitaire toestellen bij elkaar samen te brengen in of rondom één vormgegeven meubel ontstaan nieuwe mogelijkheden en perspectieven. Kastruimte kan (on)zichtbaar worden geïntegreerd samen met een zitbank of ruimte voor een plant. Een meubel met hogere en lagere delen behoudt een open gevoel binnen de ruimte en kan tegelijk bepaalde zone’s afschermen. Verschillende gebruikers kunnen samen mét de nodige privacy de badkamer gebruiken. Binnen renovatie biedt deze strategie een belangrijk extra voordeel: een centraal geplaatst meubel in een kamer maakt geen nieuwe littekens op de wanden van de ruimte en kan later terug worden weggenomen.
terug naar boven